ŞIRNAK / SİLOPİ - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Adres
KARŞIYAKA MAH. 53 CAD. SILOPI ŞIRNAK ATATÜRK ILK VE ORTA OKULU NO: 44 SİLOPİ / ŞIRNAK
Vizyon
Biz, Silopi Atatürk Ortaokulu olarak istiyoruz ki okulumuzdaki eğitim-öğretim en üst seviyede gerçekleşsin. Bunun için;• Okulumuz, sınıflarımız, atölyelerimiz ve diger ortamlar temizlik, sıcaklık ve benzeri açıdan hazır, tertipli, düzenli ve fiziki ortam bakımından öğrenmeye teşvik edici,• Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin, destek personelimizin eğitime hazır ve motivasyonu en üst seviyede,• Ders araç-gereç ve atölye donanım malzemelerimizin zaman içinde yenileriyle değistirilerek paralellik sağlanmıs,• Kullanılan yöntem ve tekniklerde teknolojiye uygun,• Okul personelinin tümü kendilerini yenileyen ve sürekli gelişim içinde bulunan anlayışta, • Öğrencilerimiz beceri yarışmalarında, her bölümde okul ve ülke birinciliklerini kazanan,• Velilerimiz en üst seviyede eğitim-öğretim için okul imkanlarını sonuna kadar kullanıldığını bilmiş ve bunun için okulla işbirliği içinde olmanın bilincinde, olsun.
Misyon
Biz, Silopi Atatürk Ortaokulu olarak bize gelen öğrencilerimize;• Kendisine, ailesine topluma ve ülkesine faydalı ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kendisine güvenen bireyler olarak yetiştirmek,• Asgari bir ortak genel kültür kazandırmak,• Temel bilgi ve becerilerileri kazandırmak, • Beraber çalışma alışkanlığı kazandırmak,• Beceri potansiyelini sonuna kadar geliştirmek, • Teknolojiyi anlayan ve uygulayabilen öğrenci yetiştirmek,• Çalışma hayatı için ve bir üst öğrenim için öğrenci yetiştirmek,• Ekonomik üretime katkıda bulunarak kendisini ve toplumu mutlu kılabilecek bireyler yetiştirmek,için varız.
Başarılar
2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında SBS TÜRKİYE 1. si çıkardık. Fethiye ÖZER 500 Tam puan almıştır. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında SBS Türkiye 1.si tekrar çıkardık. Adalet BİNİCİ 500 TAM Puan almıştır.
Öğretim Şekli :2 li
07:00 --- 12:40